Etsi

Parsun f5ParsunParsunParsun

Parsunin neljä tai viisi hevosvoimaisella perämoottorilla voit mukavasti kulkea vesillä. Sillä hoituvat niin kauppamatkat kuin verkoilla käynnit. Moottori on myös omiaan uisteluun. Sen hiljainen vesijäähdytteinen moottori on bensapihi ja hiljainen. Lyhytrikisen moottorin painokin on vain noin 23 kiloa. Moottori on helppo käsitellä ja sen voi antaa myös nuorison käyttöön. Moottorissa on vakiovarusteena kinteä tankki ja jos haluat, voit hankkia siihen lisävarusteena irtotankin.Viisihevosvoimaisesta mallista on tarjolla myös pitkärikinen malli. Se on erityisesti purjeveneilijöiden suosikki luotettavana apumoottorina.

Parsunin nelitahtiset kaksisylinteriset 209 kuutiosenttimetrin koneet edustavat Parsunin uusinta mallisarjaa. Ne ovat voimiinsa nähden keveitä ja erittäin pehmeäkäyntisiä perämoottoreita. Tehot vaihtelevat kuudesta vajaaseen kymmeneen hevosvoimaan valintasi mukaan. Moottoreita on saatavana niin pitkä- kuin lyhytrikisenäkin mallina. Uutuutena on kauko-ohjauksella ja sähkökäynnistyksellä varustettu pitkärikinen 9.8 hevosvoimainen malli, se on mitä sopivin kevyen pulpettiveneen perään.
Kuusihevosvoimainen malli on erityisen hieno laite uisteluun. Kilpailijoista sen erottaa kaksisylinterisyys - tasaisempaa käyntiä tuskin löydät muualta.

Parsunin 15 hv mallit ovat todellisia vesien työjuhtia. Niillä voit sujuvasti mennä verkoille, ajaa yhteysveneellä saareen tai tehdä tehdä päiväretkiä perheen kanssa. Moottorissa on hienostunutta vääntöä kaikkiin tilanteisiin, myös silloin kun veneesi on kuormattu raskaasti. Moottorin tilavuus on 323 kuutiosenttiä, yhtä paljon kuin joidenkin kilpailijoiden kaksikymppisissä moottoreissa.
Viisitoistahevosvoimaisten mallisto on Parsunilla laaja; on niin pitä- kuin lyhytrikistäkin tyyppiä, samoin kauko-ohjauksella ja sähköstartilla varustettuja malleja perinteisen kahvamallin rinnalla.Moottori sopii hyvin erilaisiin avoveneisiin. Se on mitä parhain malli, jos olet korvaamassa vanhaa kaksikymppistä kaksitahtikonetta uudella nykyaikaisella ja bensapihilla nelitahtimoottorilla.

Parsunin 20 ja 25 hevosvoimaiset mallit tekevät veneretkistäsi nautinnon. Voit kiitää suurilla selillä tai uistella tuntikausia parhailla kalavesillä. Parsunin moottoreissa on tehoon nähden suuri kuutiotilavuus ja näin moottorista on saatu hiljainen ja hyvin vääntävä. Kun vertaat moottoriamme kilpailijoin, niin huomaat eron. Parsun jaksaa nostaa luikuun painavankin veneen. Näitä Parsuneita on paljon myös ammattikäytössä, se on osoitus hyvästä laadusta ja luotettavuudesta.